субота, 26 грудня 2020 р.

24 грудня було проведено Казковий Новий рік.

    Новий рік люблять і чекають всі, особливо діти. Він буває лише раз на рік і несе в собі диво і віру в казку. З метою подарувати дітям радість і позитивні емоції; розвитку  уваги, пам’яті, культури мовлення, виразності у декламуванні віршів, музичних здібностей, учні 2-А класу теж цього року побували в новорічній казці. Всі діти перетворились на казкових героїв і завдяки своїм артистичним здібностям, вмінням імпровізувати, зробили свято неперевершеним. Вони прийняли участь у конкурсах, розгадуванні загадок, танцювали та водили хороводи.

посилання


неділя, 20 грудня 2020 р.

Урок - інсценізація. Українська народна казка "Зайчикова хатинка".

 посилання

Адаптація першокласників. Особливості навчання в НУШ та результативність навченості учнів 1-х класів.

 посилання

Свято Вареника

11 грудня, до Дня Андріївських вечорниць, в нашій школі відбулося традиційне Свято Вареника!

Вареники – є традиційною улюбленою стравою українського народу. Це свято можна назвати об’єднанням родинного кола, коли уся сім'я ліпить вареники, спілкуються, допомагають один одному.
 










Квест для учнів 2-3 класів «Як козаки символ влади шукали».

 З метою виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, пропаганди здорового способу життя та поглиблення знання історії і культурної спадщини запорізького козацтва 13.10.2020 року напередодні Дня Покрови, Дня захисника України та українського козацтва на шкільному подвір’ї було проведено гру - квест для учнів 2-3 класів «Як козаки символ влади шукали». З учнями були проведені захоплюючі веселі ігри та конкурси, які згуртували дітей у дружні команди та загострили почуття колективізму. Діти показали свою уважність, витримку, влучність, рухливіть та спритність. Під час ігор учасники дізнавалися цікаві історичні відомості та одягалися у яскраві національні костюми!

посилання

Привітання випускників 9-А класу.

 посилання

Акція "Годівничка"

Зима і початок весни важкий період для птахів. Вони легко можуть пережити негоду, якщо удосталь їжі. Виготовлення годівниці разом з дітьми – чудова можливість привити їм відчуття небайдужості, турботи про довкілля, любов до птахів, а ще можливість проявити власну фантазію, творче мислення. Учні перших класів разом зі своїми батьками виготовили різноманітні годівнички та розвішали їх на території школи. Якщо кожен із нас допоможе пташкам - насипе зерна, хлібних крихт, то цим допоможе вижити птахам.

посилання

Свято «Щедра осінь,прощавай!»

 Останні дні осені учні 1-А класу проводжали на святі «Щедра осінь,прощавай!». Розширити уявлення учнів про осінню пору, збагативши знання загадками та прислів’ями; розкрити красу рідного краю за допомогою поетичного слова, музики, пісень, художньої творчості дітей; розвивати спостережливість, творчі здібності; виховувати любов до природи, працелюбність - такі завдання виховного заходу. Першокласники інсценізували на новий лад українську народну пісню «Ходить Гарбуз по городу». Чудові костюми, створені батьками, допомагали дітям вжитись в образи та відчути себе справжніми акторами! Навіть батьки пограли у веселу гру!

посилання

Перший урок 2019-2020 н.р.

 Перший урок провела під назвою "День народження першого класу".

посилання




Позакласний захід "Учнівський квартал"

4 червня 2019 року провела прощальний виховний захід зі своїм 4-А класом.

Майстер-клас "Сувеніри до зимових свят"

З метою ознайомлення з технологією ліплення  сувенірів із солоного тіста, виховання культури праці, художнього та естетичного смаку, підвищення інтересу до народно-прикладного мистецтва; коригування дрібної моторики на основі виконання прийомів ліплення, було проведено майстер-клас разом з мамою учня 4-А класу Єршовою В.В.

посилання


Участь у конкурсі "Діти за мир!"

 Учні 4-А класу прийняли участь у конкурсі "Діти за Мир" і були відзначені грамотою від голови БФ "Спілка Матерів Миру" Швед В.І. Дякуємо мамі Босенко Ганні Вікторівні за творчу допомогу та майсер - клас. Роботи, виготовлені руками дітей, були представлені на всеукраїнській виставці присвяченій п'ятій річниці Євромайдану у м. Київ. Виставка робіт подорожуватиме і буде представлена у інших містах України.


https://drive.google.com/drive/folders/1pHQwyn8rEsy9VjRbZV9kCGPeNEvjAMel?usp=sharing

Лист-відеозвернення учнів 4-А класу до захисників нашої Батьківщини "Повертайтесь живими!"

https://drive.google.com/file/d/16GY-eUv7fb7kZ3-0sG9XSd6gYNcRy3F_/view?usp=sharing

неділя, 13 грудня 2020 р.

Позакласний захід "Ні! Я жива! Я буду вічно жити!"

25.02.2019 року провела виховний захід, присвячений дню народженню письменниці Лесі Українки під назвою «Ні! Я жива! Я буду вічно жити!». На заході діти декламували вірші поетеси, демонстрували свою акторську майстерність у постановці казки «Біда навчить». Батьки та гості, і звичайно ж юні актори, отримали позитивні емоції від заходу!! 

посилання