понеділок, 11 січня 2016 р.

Матеріали досвіду роботи

https://drive.google.com/folderview?id=0B5OhVghXQz_cbVVsM0tOajZJcms&usp=sharing

4 коментарі:

  1. Тетяні Олександрівні доцільно використовувати на уроках проблемні та пошукові методи навчання , що призведе до дискусії, а тим самим залучить до роботи більшу кількість учнів, прагнути до оптимальної організації зовнішнього і внутрішнього простору навчання.
    Заступник директора Буджанюк Л.Д.

    ВідповістиВидалити
  2. Вчитель розвиває в учнів комунікативні навички: розмовляти, усміхатися, писати листи, влаштовувати свята. Тут критерій для визначення рівня викладача один-дитині повинно бути цікаво.
    Член атестаційної комісії Дідур Л.П.

    ВідповістиВидалити
  3. Тетяна Олександрівна вміло поєднує навчання і виховання дітей, добре знає їх психологію та вікові особливості. Виховує в учнів повагу до батьків, вчителів, старших людей, шанобливе ставлення до звичаїв свого народу. На уроці створює ігрову атмосферу, що розвиває пізнавальний інтерес і активність учнів, знімає втому, дозволяє утримати увагу. Голова ПК Тлустенко С.С.

    ВідповістиВидалити
  4. Тетяна Олександрівна вміло поєднує навчання і виховання дітей, добре знає їх психологію та вікові особливості. Виховує в учнів повагу до батьків, вчителів, старших людей, шанобливе ставлення до звичаїв свого народу. На уроці створює ігрову атмосферу, що розвиває пізнавальний інтерес і активність учнів, знімає втому, дозволяє утримати увагу. Голова ПК Тлустенко С.С.

    ВідповістиВидалити